USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині обрали студентів року

19 Грудня 2008 10:17
Журі визначило переможців конкурсу «Студент року-2008», який відбувається на Волині вже вдев’яте. Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
Власне, найпопулярнішою виявилася номінація «Студент середнього спеціального навчального закладу», на участь у якій подали заявки аж 27 чоловік. На другому місці за кількістю поданих анкет (11)– «Студент науковець-природничник». До участі в номінаціях «Студент-журналіст» та «Студент-громадський діяч» зголосилися по десять конкурсантів.
Найменш популярною виявилася номінація «Студент-підприємець» – лише три анкети.
Як зізнався співголова оргкомітету конкурсу Ігор Гузь, найзапекліша боротьба тривала в номінації «Студент-громадський діяч». Тут журі під головуванням політолога Тараса Літковця найдовше сперечалися, кому ж віддати перевагу.
Щоправда, прізвища переможців наразі тримаються у таємниці.
Довідково:
«Студент року-2008» проводиться за підтримки Луцького міського голови Богдана Шиби. Співголови оргкомітету – Ольга Коритнєва та Ігор Гузь.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus