USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

На Волині органи місцевого самоврядування не впливають на кризу, – опитування

30 Квітня 2009 12:34
Згідно з опитуванням, яке проводилося у прямому ефірі Волинського телебачення, переважна більшість телеглядачів (767) вважає, що органи місцевого самоврядування не впливають на кризу. Про це 30 квітня інформує репортер «Волинських Новин».
Опитуванням у прямому ефірі Волинського телебачення було запропоновано три варіанта відповідей: органи місцевого самоврядування сприяють подоланню кризи (94 голоси), поглиблюють кризу (460 голосів), не впливають на кризу (767 голосів).
Такі результати викликали неоднозначні думки у запрошених у студію гостей – міських голів та їх заступників. Наприклад, Ківерцівський міський голова Володимир Жгутов висловився, що не очікував таких даних.
Заступник Володимир-Волинського мера Лариса Кулікова відповіла, що не погоджується стосовно твердження, що органи місцевого самоврядування поглиблюють кризу.
Нововолинський міський голова Віктор Сапожніков нагадав про економічну нестабільність, спад виробництва у місті в 90- ті роки і що наразі ситуація змінилася, завдячуючи органам місцевого самоврядування.
Луцький міський голова Богдан Шиба сказав, що для нього «результат дуже очікуваний, бо така доля керівників органів місцевого самоврядування, що їх найбільше ганять, але й найбільше люблять». За його словами, якщо ганять, то значить чогось ще очікують.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus