USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині оштрафували недобросовісного реалізатора круп

15 Червня 2011 16:41
Підприємця з Чернівців, який поставляє крупи й цукор на Волинь, місцеві антимонопольники оштрафували на 10 тисяч гривень.
Про це повідомили у Волинському територіальному відділенні Антимонопольного комітету України.
Як розповів голова тервідділення Віктор Гупало, провівши розслідування, його відомство оштрафувало ФОП Писаренка Ю. В. за поширення інформації, що вводить в оману споживачів.
На упаковках своєї продукції, каже Гупало, постачальник подавав неповні відомості щодо ваги.
«На упаковці не в тому місці, що відповідає держстандарту, до того ж дрібним шрифтом вказував вагу фасованої продукції – 900 грамів», – розповів Віктор Гупало.
А розміщувалися ці пакети із цукром та крупою у супермаркеті на полицях поміж пакетами, що важили по кілограму, зазначив голова тервідділення АМКУ. Таким чином, покупець менший за вагою, а отже, дешевший пакет міг сприймати за кілограмовий, тож вибирав саме його.
«Ми виявили таку партію товару у супермаркеті», – додав Гупало.
За його словами, підприємця зобов’язано припинити порушення та сплатити штраф до державного бюджету.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus