USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Підприємство «Ковельмолоко» оштрафували

30 Липня 2014 10:34
Волинське обласне відділення Антимонопольного комітету України оштрафувало публічне акціонерне товариство «Ковельмолоко». Трапилося це із-за порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

Про це повідомили у прес-службі антимонопольників Волині.

Як встановило Відділення, товариство встановивши та застосувавши різний розмір цін до угод із заготівлі молока коров’ячого незбираного для промислової переробки від населення у січні-жовтні 2013 року, вчинило порушення конкуренційного законодавства, у вигляді зловживання монопольним (домінуючим) становищем на ринках заготівлі молока для промислової переробки від населення Любешівського, Каменя-Каширського, Іваничівського, Ківерцівського, Ковельського, Турійського районів Волинської області, шляхом застосування різних цін до рівнозначних угод із продавцями без об’єктивно виправданих на те причин.

Під час розгляду справи, товариствовизнало вчинення порушення конкуренційного законодавства.

Адмінколегія відділення визначила суму штрафу - 17 тисяч гривень. ПАТ «Ковельмолоко» сплатило штраф до державного бюджету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
23 Показати IP 30 Липня 2014 11:27
Це маячня, а не штраф. АКУ показує якусь роботу для звітності. Власники даного товариства 10 років ставлять на коліна волинян: не платять за молоко, за енергоносії, не платять податків, а обласна влада все покриває, бо в долі.
сироватка Показати IP 30 Липня 2014 14:02
Дорослі дяді з АКУ граються в ігри для лохів.Майте елементарну совість -за обман ЛЮДЕЙ монстра оштрафувати на пиво. Стидота.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus