USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

На Волині патріарх Кирил назвав рівненських протестувальників «статистами»

4 Серпня 2009 14:11
Патріарх Московський і всія Русі Кирил назвав статистами учасників акцій протесту проти його візиту до Рівного, який відбувся учора. Про це йшлося сьогодні, 4 серпня, під час зустрічі глави РПЦ із українським духовенством у Зимненському кляшторі неподалік Володимира-Волинського, – повідомляють «Волинські Новини».
Патріарх зокрема зазначив: «Зовні це були молоді люди, не знаю, наскільки щиро вони представляли ті ідеї, які проголошували. Враження вони справляли статистів – заготовлені фрази, які потрібно вигукувати».
За оцінкою Патріарха Кирила, учасників цих мітингів «було небагато – можливо, трохи більше, аніж тридцять чоловік».
«Вони створювали шумовий ефект, але ніяк не завадили ані моїй зустрічі з вірянами, ні відвідуванню храму», – зауважив предстоятель Російської православної церкви.
Коментуючи заходи, яких вживала українська влада для організації візиту, патріарх Кирил сказав, що у нього «немає жодного зауваження» стосовно того, як його приймають – і на Західній Україні, і в Києві, і на Донбасі.
«Все організовано правильно, дуже добре, ненав’язливо. Ніхто мене не відгороджує від контактів з людьми – підійти, благословити, поспілкуватися. Порядок підтримується повністю», – цитує Патріарха Інтерфакс.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 4 Серпня 2009 20:26
Московський піп вліз по вуха у політику

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus