USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині податкова міліція бореться із фіктивними фірмами

14 Серпня 2009 10:10
Одним із пріоритетів оперативно-службової діяльності податкової міліції є виявлення та знешкодження конвертаційних центрів та фіктивних фірм. Так, у січні-липні цього року на території області виявили 8 підприємств із ознаками фіктивності, 2 із яких зареєстровано у Волинській області, 6 – у інших областях. Про це у коментарі «Волинським Новинам» розповів начальник управління податкової міліції Волинської області, полковник податкової міліції Костянтин Циркун.
 
Також податківці викрили і призупинили діяльність двох «конвертаційних центрів». Зокрема прокуратура Волинської області порушила кримінальну справу стосовно директора одного із товариств із обмеженою відповідальністю та головного бухгалтера цього підприємства за ознаками частини 3 статті 212, частини 2 статті 364 КК України.
 
У результаті проведених по кримінальній справі обшуків вилучили готівкові кошти обсягом 3,7 тисячі гривень, 400 доларів США, банківські картки різних банків, печатки, ноутбук, де міститься інформація про діяльність «конвертаційного центру», «тіньову» бухгалтерію із прізвищами постійних користувачів.
 
Додамо, що працівники служби податкової міліції викрили та призупинили діяльність ще одного «конвертаційного центру», до складу якого входило приблизно 45 суб’єктів господарювання з ознаками фіктивності. Обіг грошових коштів цього «конвертаційного центру» становить приблизно 78  мільйонів гривень. Під час обшуку вилучили «тіньову бухгалтерію», яка була розташована у схованці кабінету, та готівку обсягом 167 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus