USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

На Волині погіршилася ситуація з працевлаштуванням інвалідів?

30 Червня 2009 11:28
Підприємство УТОС на Волині заторкнула криза. Про це у коментарі для волинських мас-медіа розповів голова правління Волинської обласної організації Українського товариства сліпих Юрій Симончук, – повідомляє 30 червня репортер «Волинських Новин».
 
«На сьогодні проблема працевлаштування незрячих, і взагалі інвалідів, загострилася»,  – стверджує пан Симончук. Він розповів, що у Швеції, де нещодавно побував, незрячі громадяни освоїли 88 професій.
 
Керівник УТОС на Волині бідкається: «Якщо три роки тому нам було важко реалізувати свою продукцію, то і сьогодні нелегко. І справа не втому, що наша продукція неякісна. Вона якісна, вона нормальна. Але якщо замовляли в нас коробки, то сьогодні вигідніше підприємцю в себе поставити верстат, посадити людину і робити на місці». Юрій Симончук зазначив, що у них є низка проблем. Зокрема, «сьогодні не легше зі збутом продукції».
 
З позитивного боку голова правління ВОО УТОС охарактеризував допомогу незрячим з боку голови Волинської обласної ради Анатолія Грицюка та голову Волинської обласної державної адміністрації Миколи Романюка.
 
Довідково:
 
На Волині зараз на обліку стоять понад 2 тисячі інвалідів першої та другої групи по зору.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus