USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині пропагують використання вітчизняної робочої сили

18 Лютого 2009 15:34
Станом на 18 лютого цього року обласний центр зайнятості видав дозволи на працевлаштування 94 іноземних громадян. Про це 18 лютого повідомляють «Волинські Новини».
Якщо раніше працевлаштовували іноземців з унікальними професіями та спеціальностями, котрі супроводжували закордонне обладнання, або ж керівників, що відслідковували власні інвестиції, то тепер на роботу просяться іноземні кухарі, консультанти, менеджери, водії, друкарі, економісти, секретарі-референти.
Як інформує сайт Волинського регіонального центру зайнятості, це турбує. Адже на Волині вистачає незайнятих громадян, що могли б претендувати на подібну роботу. Саме тому спеціалісти базових центрів зайнятості провели інформаційно-роз’яснювальну роботу з 53 роботодавцями, у яких працюють іноземні громадяни. Пропагували використання вітчизняної робочої сили та збільшення кількості вакансій.
Результатом проведеної роботи стало:
ТзОВ «Пода-Волинь» (Горохівський район) запевнило, що з початком весняного сезону подасть заявку на 7 вакансій – операторів автоматичних напівавтоматичних деревообробних станків;
ТОВ «ФЕЛІКС АГРО» (Ківерцівський район) зобов’язалося з настанням весняно-польових робіт подати заявку на 8 підсобних робітників;
ТзОВ «Птахокомплекс «Губин» (Локачинський район) – подана  вакансія «головний агроном»;
Волинський національний університет імені Лесі Українки надав 6 вакансій: доцента, викладачів, професора, завідувача бібліотекою;
ТзОВ «Оксіджен» (місто Луцьк) подало вакансію офіціанта; ТзОВ СУПП «Грін Лайн» (Луцький район) організовуватиме громадські роботи з наступним працевлаштуванням та ТзОВ «Кромберг енд Шуберт Україна» (Луцький район) подали вакансію інспектора з охорони праці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus