USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині провели змагання для ЗМІ. Цього разу – спортивні. ФОТО

17 Серпня 2009 13:43
Протягом двох днів, 14-15 серпня 2009 року, в оздоровчому таборі «Оберіг» Ковельського району відбулася VІ обласна спартакіада серед працівників засобів масової інформації, присвячена 18 річниці Дню незалежності України та 60-тій річниці створення обласної організації національної спілки журналістів України. Про це повідомляють «Волинські Новини».
 
У змаганнях брали участь 5 команд працівників місцевих, обласних та районних засобів масової інформації: Волинська обласна державна телерадіокомпанія, «Наше місто» місто Нововолинськ, «Слава праці» Луцький район, «Вільним шляхом» місто Ківерці, збірна команда газети Волинської обласної організації національної спілки журналістів України «Діалог» + ТРК «Аверс».
 
 
Як інформують організатори, у програму змагань входила легка атлетика, настільний теніс, міні-волейбол, дартс, шахи, шашки (чоловіки та жінки); гирьовий спорт (чоловіки), особисті змагання із рибної ловлі.
 
За підсумками заходу загальнокомандні місця по всіх видах визначились так:
І місце – «Наше місто» місто Нововолинськ;
ІІ місце – Волинська обласна державна телерадіокомпанія;
ІІІ місце – «Слава праці» Луцький район;
ІV місце – газета Волинської обласної організації національної спілки журналістів України «Діалог» + ТРК «Аверс»;
V місце – «Вільним шляхом» місто Ківерці.
 
Переможців та призерів спартакіади нагородили грамотами, дипломами, медалями від обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та кубками від обласного фізкультурно-спортивного товариства «Спартак».
 
Довідково:
 
Організаторами змагань виступили управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації, Волинська обласна організація національної спілки журналістів України, обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», а також завдяки підтримки Ковельської райдержадміністрації, обласного фізкультурно-спортивного товариства «Спартак», меценатів та спонсорів вдалося провести цікавий захід до якого було залучено понад 60 працівників засобів масової інформації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus