USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

На Волині проводять зимовий облік копитних і хутрових звірів

30 Січня 2009 12:47
Щоб одержати вірогіді дані про чисельність мисливських тварин та у відповідності до статті 30 Закону України «Про мисливське господарство та полювання» на Волині проводять зимовий облік копитних і хутрових звірів. Про це 30 січня повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує сайт Міністерства охорони навколишнього природного серидовища України, облік диких парнокопитних тварин проводять спеціалісти сектору екомережі та розвитку заповідної справи Держуправління охорони навколишнього природного середовища та відділу мисливського господарства обласного управління лісового та мисливського господарства у Волинській області методом подвійного картування слідів, в місцях зимової концентрації, на підгодівельних майданчиках.
У польових угіддях та на невеликих ділянках лісу облік мисливської фауни проводиться маршрутним методом. Екологи сподіваються, що в цьому році поголів’я копитних і хутрових звірів у лісах Волині збільшилося.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus