USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

На Волині привітали діячів фізичної культури та спорту із професійним святом

11 Вересня 2009 12:21
Волинянам, які найбільше відзначилися у сфері спорту, вручили грамоти та подяки від обласного керівництва. Нагородження відбулося з нагоди Дня фізичної культури і спорту, – повідомляє 11 вересня репортер «Волинських Новин».
 
Начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Микола Зайченко першим привітав винуватців свята із Днем фізичної культури і спорту та зауважив, що понад двадцять спортсменів Волині вийшли на міжнародний та світовий рівень. А за словами заступника губернатора Святослава Кравчука, понад 113 тисяч волинян задіяні у сфері фізичної культури.
 
Також він подякував бізнесменам, які будують спортивні майданчики та сприяють розвитку спорту у області. Спортсменам побажав, щоб вони «ставали призерами всеукраїнський і міжнародних змагань».
 
У тому, що Волинь славно представляє спорт в Україні, Європі та світі, впевнений радник голови облради Володимир Банада. «Вище! Краще! Далі! Перемагайте!», – висловив він свої побажання присутнім.
 
У рамках привітань волинянам, які найбільше відзначилися у сфері спорту, вручили грамоти та подяки від обласного керівництва.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus