USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині реформуватимуть процедуру отримання дозвільних документів?

11 Березня 2009 16:49
На Волині визначатимуть «Кращий дозвільний центр» та «Кращого адміністратора». Організацію Всеукраїнського конкурсу на регіональному рівні обговорювали 11 березня на нараді у стінах Волинської облдержадміністрації, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
За словами голови представництва держкомпідприємництва у Волинській області Валентини Білецької, метою конкурсу «Кращий дозвільний центр» та «Кращий адміністратор» є привернення уваги до реформування процедури отримання дозвільних документів.
А воно, в свою чергу, допомогло б скоротити часові, грошові та організаційні затрати підприємців. «Процедура отримання цих документів є однією із трьох найбільших перепон для суб’єктів господарювання. Інших дві – податки та перевірки», – наголосила на важливості спрощення процедури пані Білецька.
Як зауважив заступник губернатора Василь Байцим, особливу увагу приділятимуть роботі центрів із інвесторами – на скільки оперативно вони здійснюють реєстрацію їхньої діяльності. «Економіка наразі переживає кризову ситуацію, але разом з тим є і позитивний момент – збільшується кількість інвесторів, які хочуть вкласти свої гроші у Волинь», – наголосив на особливому ставленні дозвільних центрів до інвесторів Василь Байцим.
Іншими цілями конкурсу є забезпечення інформування населення та підприємців про роботу дозвільних центрів та порядок дозвільних процедур, покращення матеріально-технічного забезпечення цих установ та інші.
Довідково:
Всеукраїнський конкурс «Кращий дозвільний центр» та «Кращий адміністратор» проводитиметься у два етапи. Перший – регіональний, другий – всеукраїнський між переможцями обласних конкурсів.
Нагородження лауреатів і переможців обласного конкурсу передбачається провести в облдержадміністрації у травні 2009 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus