USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині рецидивіст зґвалтував 9-річну дівчинку

11 Липня 2012 13:17
В одному із сіл Рожищенського району 23-річний хлопець зґвалтував 9-річну дівчинку. Раніше зловмисник уже був засуджений за крадіжки і хуліганство.

Про це повідомляють у СЗГ УМВС Волині.

Із заявою про зґвалтування у Рожищенський РВ УМВС України у Волинській області звернулися рідні дитини. Вони повідомили, що в пообідню пору в будинку їхнього раніше судимого односельчанина невідома особа зґвалтувала дівчинку. На місце злочину відразу виїхали правоохоронці. Там вони вилучили дитячу, чоловічу спідню білизну та покривало.

Виконуючий обовʼязки начальника райвідділу міліції Сергій Сасовський розповів, що зловмисник після скоєного відразу з місця події втік. На його пошуки залучили чимало міліціонерів. Зрештою, близько 23-ї години хлопець повернувся додому, де на горищі хліва хотів облаштувати собі нічліг. Тут його й затримали.

Виявилося, що зловмисник, який раніше був судимий за скоєння крадіжок і хуліганства, приїхав із Турійського району у село до свого 47-річного товариша, разом із яким відбував покарання у місцях позбавлення волі. Чоловіки добряче випили, коли до них на подвір’я прийшло двоє сестричок шести і дев’яти років. Діти хотіли нарвати вишень. Гість став їм допомагати, а господар тим часом пішов до сусідів.

«Увійшовши в довіру до дітей, зловмисник заманив їх у хату, – розповідає старший слідчий майор міліції Олександр Кузьмук. – Залякуючи дівчаток ножем, молодшу молодик запхав у шафу, а старшу роздягнув і зґвалтував».

Нині чоловік затриманий в ізолятор тимчасового тримання Рожищенського райвідділу міліції. Щодо зловмисника порушена кримінальна справа за частиною 3 статті 153 (Насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом).

За скоєне підозрюваний, згідно з чинним законодавством, може опинитися за ґратами на строк від 8-ми до 10-ти років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
поліщук Показати IP 11 Липня 2012 13:38
Каструвати покидька і в зону, на років двадцять не меньше.
lola Показати IP 11 Липня 2012 14:40
Сподіваюся на зоні йому буде не солодко. А як дітям тепер буди, це ж травма після такого придурка на все життя залишиться.
Роман Показати IP 11 Липня 2012 15:04
Пожежного шланга покидькову в зад і включити воду на всю потужність, щоб розірвало бидло на шматки. Прошу вибачення за грубість, та просто немає слів коли чуєш про таких нелюдів!
Вердикт Показати IP 11 Липня 2012 15:08
Треба цього майбутнього півня в жіночу колонію на тиждень подарувати!!!
Лучанка Показати IP 12 Липня 2012 09:52
Таких зразу-стріляти..........
Сергій Показати IP 12 Липня 2012 13:01
Зловмисник вчинив в кращих традиціях своїх духовних наставників - бандерівців. Згодний з усіма - повісити.
111 до Сергій Показати IP 12 Липня 2012 19:34
До чого тут бандерівці. А скотину каструвати і на зону. Диряву ложку дати з собою.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus