USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На Волині розпочався міжнародний інвестиційний форум

24 Жовтня 2008 11:33
Сьогодні, 24 жовтня, під час Волинського інвестиційного форуму райони області представлять інвестиційні пропозиції представникам бізнесових кіл. Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Розпочався форум із презентації Волинського бізнес-інкубатора. Наразі у фойє сесійної зали Волиньради райони та міста області розгорнули інвестиційні експозиції. Наприклад, луцька мерія пропонує бізнесменам приєднатися до розбудови житлового масиву площею 8,5 гектара на території колишнього військового містечка на вулиці Володимирській. Зокрема підприємцям пропонують долучитися до житлового будівництва, зведення об’єктів соціально-економічного призначення (парковки на 300 автівок, дитсадка, торгово-розважальних комплексів).
Натомість провідною галуззю економіки Володимир-Волинського району називають агропромисловий комплекс. Окрім того, влада запрошує бізнес вкладати гроші у будівництво, туризм, деревообробку та хімічну галузь.
Заступник глави Волинської ОДА з питань інвестицій Василь Байцим зазначив, що економічний ефект від проведення форуму область відчує за рік. Найпривабливішими для інвесторів пан Байцим називає прикордонні райони та Луцьк.
Наразі форум перейшов до другої частини – презентацій районів у секційних засідань. Форум працює у трьох секціях, серед яких транскордонне співробітництво, інноваційний розвиток, програми підтримки малого та середнього бізнесу.
«Станом на 1 липня на Волині – 411 доларів прямих іноземних інвестицій на одного мешканця. Це – сьоме місце в Україні і перше – на Західній Україні», – зазначив у вітальному слові глава ОДА Микола Романюк.
Голова Волиньради Анатолій Грицюк привітав учасників інвестиційного форуму. Він запевнив, що Волинь досить вигідно розташована, через неї пролягають серйозні транспортні коридори.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 24 Жовтня 2008 18:53
Як на мене, то стенди про райони там були такі собі. Єдине, кого б відзначила - Ківерцівський район, принаймні у нього були надуковані двома мовами: українською та англійською.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus