USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині розповіли, що українців зомбували дві тисячі років

11 Вересня 2008 11:24
Перевернути свідомість українців своїми новаторськими книгами запропонували 10 вересня у Волинському медіа-домі Володимир Осапчук-Скоровода, Орест Хмельовський та Олександр Середюк. Зокрема, пан Остапчук-Скоровода зазначив, що у наукоковій літературі подано «море брехливих свідчень». Про це інформує репортер «Волинських Новин».
 
Володимир Осапчук-Скоровода – письменник, математик – завітав до Луцька із Києва, аби презентувати тут свою книгу «Устань у Сварзі». У виданні автор подає свої восьмирічні дослідження щодо символіки, слів, українського тризуба. Зокрема пан Осапчук Скоровода зазначає, що правильна назва тризубу – «тризень», істинна прізвище українського філософа і митця не Сковорода, а Скоровода.
 
Також, за словами дослідника, у цьогочасній літературі можна знайти «море брехливих свідчень». Так, наприклад, Соловей-розбійник – «зовсім не розбійник, а князь сіверський». У Києві оцінювати такі новаторські ідеї поки не поспішають, – розповідає Володимир Осапчук-Скоровода. І додає: «Мені нема потреби брехати».
 
Інший дослідник, який намагався перевернути світогляд присутніх і вважає себе «нормально контуженим», – Орест Хмельовський – презентував книгу «Тризуб. Таємниця вчень України». Як він наголошував, українці зовсім не знають своєї сутності. Тризуб, за словами пана Хмельовського, не став знаком України та захистом її державності. Він є знаком зомбування українців. Серед великих «зомбаторів» дослідник виділяє Петра І та Володимира Великого. Так, наприклад, Петро І викинув із російського алфавіту букву «І», чим зумовив легке зомбування росіян. Руська азбука – інструмент для розшифровки знакової сутності, – вважає він.
 
Також додав усім приводу для роздумів один із найбільших натхненників козацької справи – відомий у волинському краї історик, краєзнавець, засновник і директор Музею історії сільського господарства Волині Олександр Середюк. Він розповідав різні гіпотези. За його словами, козак означає «лицар сонця». Відома картина «Козак Мамай», де народний герой сидить, схрестивши ноги у позі йога, говорить про те, що у цей час його астральне тіло вилітало, щоб подивитися на ворогів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 11 Вересня 2008 12:01
Вони і є перши зомбі...
Анонім Показати IP 11 Вересня 2008 12:03
Вони і є перши зомбі...
Анонім Показати IP 11 Вересня 2008 12:54
Де траву купували?
Міша Показати IP 13 Жовтня 2008 17:18
Володимир Осапчук-Скоровода – «Устань у Сварзі». Орест Хмельовський «Тризуб. Таємниця вчень України». Це початкова азбука усвідомлення власної сутності. свідомим раджу освоїти. Ці речі сотворені не для тих, ктрі обмежили власне існування на цій землі матеріальним колом речей. Зповагою до авторів, котрі вірять у вищі ідеали і творять дя майбутнього нашої нації.
гУСЬ Показати IP 26 Серпня 2010 15:59
ОБОВЯЗКОВО ПРОЧИТАЮ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus