USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині розповіли, як модернізують службу ДАІ

24 Червня 2011 14:20
Згідно з концепцією модернізації ДАІ працівники міжрайонних реєстраційно-екзаменаційний відділів будуть лише цивільними особами, а оцінка роботи працівників ДАІ за кількістю складених протоколів буде відмінена.
Про це 24 червня під час прес-конференції повідомив заступник начальника УДАІ УМВС у Волинській області Володимир Пемпко.
Зокрема він зазначив, що концепція реформування ДАІ покликана покінчити із безпідставними зупинками авто, відмінити значну сплату при проведені реєстраційно-екзаменаційних операцій, покращити недостатній фаховий рівень працівників ДАІ і скоротити термін прибуття нарядів до місць ДТП.
Цей проект поки що проходить обговорення.
Згідно з ним планується, що на п’ять тисяч населення працюватиме один працівник ДАІ. Інспекція переважно відбуватиме службу на стаціонарних постах, кількість і місце яких ще не визначені.
Такі пости збереглися на Волині у Ратному та в Маневичах. Решту доведеться або реконструювати або будувати. Пости ДАІ будуть оснащенні автоматизованими системами, які міститимуть до п’яти баз МВС. Система виявлятиме як порушення ПДР, так і зчитуватиме інформацію про водія та автомобіль.
Пріоритет несення служби буде на стаціонарних постах. «В полі» працюватимуть машини ДАІ лише біля місць концентрації ДТП, на аварійних ділянках роботи, тощо.
«Категорично заборонено безпідставно зупиняти транспортні засоби, а також категорично буде заборонено оцінювати роботу працівників ДАІ за кількістю складених ними адмінпротоколів», - зазначив Пемпко.
«Відносно МРЕВ – є пропозиція вивести звідси всі посади офіцерські. Атестовані будуть розатестовуватися, і будуть працювати виключно цивільні особи. Хоча цей відділ в структурі УМВС, але будуть працювати цивільні особи», - каже працівник ДАІ.
Окрім цього, чотири види довідок, які були платними, в тому числі про участь людини в ДТП, ДАІ муситиме видавати безкоштовно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
VSC Показати IP 24 Червня 2011 15:30
Зерекалася свиня...
Лара Показати IP 24 Червня 2011 16:17
...«Категорично заборонено безпідставно зупиняти транспортні засоби, а також категорично буде заборонено оцінювати роботу працівників ДАІ за кількістю складених ними адмінпротоколів»... навіщо цей фарс?... люба адекватна людина розуміє, що це абсурд...
Лучанин Показати IP 24 Червня 2011 22:02
Все тут добре. Лякає інше. Очікується скорочення працівників ДАІ. Зараз на ДТП екіпаж прибуває більше ніж за годину. Скільки ж діб його треба буде чекати після цих реформ? Чи місце ДТП тепер треба буде вручну переносити до стаціонарного поста? Окрім того більшість водіїв, особливо на крутих точилах, постійно ігнорують вимоги ПДР. Ними тепер вже ніхто взагалі займатись не буде?
віктор Показати IP 25 Червня 2011 09:12
як повідомляло даї мвс на волині стаціонарних постів не буде....
наташа Показати IP 21 Серпня 2011 16:09
брехня, як заставляли так і заставляють підвищувати показник (кількість протоколів)особливо за ст 130 КУпАП алкогольне сп'яніння, а інакше покарають
ІРИНА Показати IP 27 Квітня 2012 18:26
РОЗІГНАЛИ ДАЇ, НЕ ПОДУМАВШИ ПРО ЛЮДЕЙ. ДОРОГУ ПЕРЕХОДИТИ МОТОРОШНО. РАНІШЕ ХОЧА Б КОГОСЬ ЛЯКАЛИСЬ, А ТЕПЕР ПОВНА АНАРХИЯ. ПОКИ ДИТИНА ДІЙДЕ ДО ШКОЛИ СЕРЦЕ НЕ НА МІСЦІ. А В КЕРІВНОМУ АППАРПТІ ВСІ ЯК БУЛИ ТАК І ЛИШИЛИСЬ. А ЇМ ЩО ВОНИ ПІШКІ НЕ ХОДЯТЬ, ЇХ АБО ВЕЗУТЬ, АБО САМІ ЇЗДЯТЬ. НА ОДНОГО ІНСПЕКТОРА ПРИПАДАЄ 3 ДАРМОЇДА-ЯКІ ХОЧУТЬ ЇСТИ,І ТО НЕ ЩО-НЕБУДЬ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus