USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині розповіли, як вести туристичний бізнес

4 Червня 2013 18:04
Власникам агросадиб на Волині розповіли, як правильно організувати літній відпочинок, - повідомили у службі зайнятості.

Цьогоріч новий сезон проекту служби зайнятості «Школа підтримки культури і туризму» розпочався із бліц-навчання власників агросадиб з районів Волині у Шацькому районному центрі зайнятості.

Учасники бліц-навчання дізналися про законодавчі аспекти ведення бізнесу у сфері сільського туризму, порядок оподаткування доходів, отриманих від надання послуг в курортний сезон, основні вимоги до організації обслуговування відпочиваючих, просування туристичного продукту.

Цікавою для учасників заходу стала презентація проекту «Волинь туристична», можливостей надання туристам додаткових послуг, які стануть «родзинкою» гостинної оселі.

Господарі також повинні вміти працювати у сфері сільського туризму. Цьому сприяє програма добровільної сертифікації.

Вимоги до організації обслуговування туристів виклала у своєму виступі завідувач сектору інспекції з питань захисту прав споживачів Тетяна Хмарук.

Також власникам агросадиб порекомендували завчасно потурбуватися про якість питної води, яка буде запропонована туристу, укласти угоди про вивіз сміття тощо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus