USD 39.80 40.04
  • USD 39.80 40.04
  • EUR 39.85 40.15
  • PLN 9.85 9.98

На Волині швидко знайшли білоруса, який втік з-під варти

11 Серпня 2009 15:43
Учора, 10 серпня, волинські прикордонники затримали громадянина Білорусі, який утік з-під варти. Про це повідомляють «Волинські Новини».
 

Власне, позавчора прикордонники затримали двох громадян Білорусі, які незаконно перетнули державний кордон України. Але, як інформує прес-секретар Луцького прикордонного загону майор Олег Личковський, під час конвоювання затриманих до спецприміщення відділу прикордонної служби «Піща» в Шацькому районі учора, 10 серпня, приблизно о 15.10, один із затриманих білорусів, 28-річний мешканець Бреста Сергій Н. утік з-під варти.
 
По тривозі було піднято підняв особовий склад відділу «Піща». Окрім того спільно з працівниками СБУ та МВС організовано пошуки втікача та, одночасно, прикриття державного кордону.
 
Під час проведення пошукових заходів та відпрацювання сліду за допомогою службової собаки Вайса прикордонники встановили, що втікач рухався селом Світязь Шацького району в напрямку села Піща.
 
Але вже приблизно о 20.30 від дільничного інспектора прикордонної служби надійшла інформація, що білорус-утікач, можливо, рухається у напрямку села Піща в автомобілі білого кольору марки «Сітроен».
 
Тимчасово виконувач обов’язків начальника відділу прикордонної служби «Піща» наказав прикордонному наряду «Прикордонний патруль» по дотриманню правил прикордонного режиму, який ніс службу на дорозі сполученням Шацьк-Піща, зупинити автівку та перевірити документи в пасажирів.
 
Таким чином, вже приблизно о 20.55 військовосужбовці «Прикордонного патруля» зупинили іномарку, в якій перебували два пасажири. Одним із них виявився затриманий громадянин Республіки Білорусь, який втік із спецприміщення відділу прикордонної служби «Піща».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонімз Показати IP 11 Серпня 2009 16:02
кидайте цих волинських шерлоків хомсів на пошуки лозинського)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus