USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині сьогодні поспішають робити добро

1 Червня 2009 18:20
Щорічно, 1 червня, у Міжнародний день захисту дітей Волинське обласне відділення Дитячого фонду України ініціює телерадіомарафон «Поспішаймо робити добро», метою якого є привернення уваги громадськості, бізнесових кіл до проблем сирітства та бездоглядності. Про це повідомляють «Волинські Новини».
 
На запрошення голови обласного відділення Дитячого фонду України Олени Грінченко та генеральний  директора Волинської ОДТРК Святослава Пирожко керуючий Волинською єпархією митрополит Луцький і Волинський Ніфонт, як і в минулих роках, благословив цю благодійну акцію.
 
Як інформує прес-служба Волинської єпархії УПЦ, митрополит Ніфонт у своєму слові зауважив, що жодна справа милосердя не минеться для людини безслідно. Владика побажав жертводавцям Божого благословення у всіх добрих справах, і всіляких духовних і земних благ, щоб ніколи не забували вони про скривджених і знедолених.
 
«Священнослужителі Волинської єпархії разом зі своїми парафіянами по різних населених пунктах шукають дітей-сиріт і намагаються, чим можна, допомогти їм. Щоліта ми проводимо марафон по збору коштів для обездолених, у якому беруть участь триста двадцять три парафії нашої єпархії. Ми зберігаємо та підтримуємо хорошу традицію в місті Луцьку – проводимо благодійний концерт для дітей-сиріт. Найбільший зал обласного кінотеатру «Промінь» не вміщає всіх тих, хто хоче допомогти. Цього року під час цієї благодійної акції було зібрано 127659 гривень, коли минулого року зібрали майже 96 тисяч гривень)», – додав владика.
 
Також одноденний заробіток працівників виконавчого апарату обласної ради  – 2600 гривень – внесок працівників виконавчого апарату Волинської обласної ради до скарбнички акції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus