USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

На Волині спортмайданчики «підрихтовуватимуть» ще два місяці. ФОТО

29 Квітня 2009 08:40
На території Волинської області з 1 по 30 квітня 2009 року проходить Всеукраїнський місячник «Спорт для всіх – спільна турбота» з упорядкування та облаштування спортивних майданчиків за місцем проживання та відпочинку населення. Проте оскільки на спортивних спорудах і майданчиках виявляють недоліки, то для належного проведення ремонтних робіт його продовжено до кінця червня 2009 року, – 29 квітня інформують «Волинські Новини».
 
За повідомленням обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», протягом проведення місячника заплановано упорядкувати та облаштувати 971 майданчик, із них 857 – за місцем проживання та 114 – в місцях масового відпочинку.
 
На належному рівні проходить місячник у Локачинському, Луцькому, Камінь-Каширському районах та в містах Володимирі-Волинському, Нововолинському.
 
Дуже багато спортивних майданчиків та футбольних полів в області, які перебувають на балансі селищних рад, потребують капітального ремонту та реконструкції. Кошти на облаштування цих майданчиків не виділяються. Наприклад, не виділено зовсім коштів на проведення місячника в Старовижівському районі, не залучаються і позабюджетні. Проте своїми силами жителі району намагаються упорядкувати та відремонтувати спортивні майданчики.
 
Досить погана ситуація склалася в місті Луцьку, де зовсім не виділено коштів на облаштування та реконструкцію спортивних майданчиків під час проведення місячника. Майданчики перебувають у занедбаному стані, повільно проводиться робота по їхньому облаштуванню і мало залучається волонтерів.
 
Майже всі майданчики області зі штучним покриттям потребують поточного ремонту (ворота, огорожа), ще досі не призначено відповідальних за них осіб, а також відсутній розклад занять на них – хоча переважна частина майданчиків перебуває на балансі освітянських закладів.
 
Попри ці недопрацювання, в обласному центрі фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» сподіваються, що спільними зусиллями та завдяки підтримці органів місцевого самоврядування буде створено загальнодоступну, сучасну матеріально-технічну базу для занять фізичною культурою та спортом за місцем проживання та масового відпочинку населення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus