USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

На Волині судили батька трьох дітей, який надурив людей на 20 тисяч

18 Вересня 2013 13:27
Мешканця села Дерно Ківерцівського району, який за кілька місяців надурив людей більш як на 20 тисяч гривень, засудили до трьох років позбавлення волі. Про це інформує інтернет-видання «Під прицілом».

Під час розгляду кримінальної справи Рожищенський районний суд встановив, що чоловік уже був засуджений за зловживання службовим становищем і відбував покарання у вигляді іспитового терміну. Однак, не зважаючи на це, чоловікові хотілося легкої наживи. Тож із метою заволодіння чужими коштами спритник став заводити нові знайомства, потому втирався у довіру до людей та під різними приводами позичав гроші.

Таким чином, у суді було доведено дев’ять епізодів, у яких шахрай встиг надурити та обібрати сімох людей. Вважаючи, що його покарано надто суворо, засуджений подавав на апеляцію, де визнав повністю свою вину, та, вказуючи на те, що він має на утриманні трьох малолітніх дітей, просив пом’якшеня покарання у вигляді умовного терміну. Однак Апеляційний суд залишив вирок суду першої інстанції без змін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
роо Показати IP 18 Вересня 2013 17:44
За 20000грн. кримінал і тюрма,а за 40000$ просто цивільно-правові відносини. Чому такі люди,як Пась Андрій, Омельчук Ярослав,Порух Роман ще не сидять на лаві підсудних? Тому що корупція процвітає і далі...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus