USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

На Волині таки відбудеться ІІ Західноукраїнський форум громадських організацій

16 Червня 2009 16:53
Другий Західноукраїнський форум громадських організацій таки відбудеться цього року. Проте його проведення вже вдруге перенесли, цього разу із 31 травня на 25 червня. Про це «Волинські Новини» 16 червня повідомила прес-служба громадської організації «Центр Ефективної Комунікації».
 
Другий Західноукраїнський форум громадських організацій проходитиме у приміщенні історичного факультету Волинського національного університету імені Лесі Українки під патронатом голови Волинської обласної державної адміністрації Миколи Романюка та за фінансової підтримки управління у справах сім’ї, молоді та спорту Волинської облдержадміністрації та відділу у справах сім’ї та молоді Луцької міської ради.
 
Метою та завданнями проведення форуму є налагодження каналів співпраці між громадськими організаціями, органами державної влади, місцевого та студентського самоврядування щодо спільного вирішення проблем, які стосуються їх діяльності. А також вироблення загальної програми молодіжної політики, сприяння та всебічна допомога молодому населенню у працевлаштуванні.
 
Програма форуму передбачає презентацію його учасників (громадські організації, органи студентського та учнівського самоврядування, центри зайнятості, кадрові агентства) у форматі розміщення інформації на стендах, фото- та відеопрезентації, розповсюдження друкованих матеріалів та участь у прес-конференція. Крім цього, вироблять доктрини молодіжної політики; проведуть ярмарки вакансій, засідання секцій на такі теми: «Громадянське суспільство. ІІІ сектор»; «Студентське самоврядування»; «Молодіжне працевлаштування»; «Інформаційна політика».
 
До участі у форумі запрошуються  усі громадські організації, органи студентського самоврядування, благодійні фонди та засоби масової інформації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Rhissevit Показати IP 30 Грудня 2011 01:14
курю абсент кукла маша

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus