USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині цьогоріч зафіксували 154 фактів незаконного обігу наркотиків

16 Жовтня 2008 09:10
Упродовж цього року спостерігається зменшення кількості наркозалежних осіб, що пояснюється зміною попиту на деякі види наркотиків, – повідомляють 16 жовтня «Волинські Новини».
Як інформує сайт УМВС України у Волинській області, поширення набуває вживання психотропних речовин у молодіжному середовищі. У відділі по боротьбі з незаконним обігом наркотиків УМВС України у Волинській області станом на жовтень 2008 року виявили 1154 фактів незаконного обігу наркотичних засобів.
За цими фактами уже порушено 262 кримінальні справи. Під час проведення оперативно-пошукових заходів БНОНівці задокументували 495 фактів збуту наркотичних засобів.
Водночас, незважаючи на певні напрацювання у напрямку протидії поширенню наркоманії, актуальними по лінії боротьби з НОН залишаються питання продовження здійснення заходів по виконанню Програми реалізації державної політики у сфері боротьби з незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів; кількісне вилучення з незаконного обігу наркотичних засобів, перекриття каналів їх витоку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus