USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині у галузі оподаткування скоєно майже сотню злочинів

9 Грудня 2008 15:33
Як свідчать результати діяльності підрозділів волинської податкової міліції за одинадцять місяців 2008 року, виявлено 99 злочинів, скоєних у царині оподаткування. Про це 9 грудня повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує сайт ДПА у Волинській області, дев’ять із десяти скоєних платниками податків та виявлених злочинів цього року кваліфікуються як тяжкі. Торік із десяти податкових злочинів до категорії тяжких потрапляло 6-7.
До судів у 2008-му теж спрямовано більше кримінальних справ про тяжкі злочини в сфері оподаткування, ніж за аналогічний період минулого року. Із сорока восьми кримінальних справ, що чекають розгляду в суді, 41 – про тяжкий злочин. Торік у судах таких справ було 26.
Із майже 13 мільйонів гривень збитків, встановлених по кримінальних справах цього року, вже відшкодовано 6,7 мільйона, або більше половини.
Наразі залишаються невідшкодованими ще 6,2 мільйона гривень. Проте, щоб держава не втратила належні кошти, накладено арешт на майно звинувачених підприємств вартістю майже 22 мільйони гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus