USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині у конкурсі краси перемогла 9-класниця

14 Березня 2011 17:24
У щорічному розважальному молодіжному конкурсі краси «Княжна Володимира», який відбувся у Володимирі-Волинському 6 березня, перемогу здобула учениця 9-го класу Анна Дубась.
У конкурсі взяло участь 9 претенденток віком від 15 до 19 років.
Оцінювали дівчат у 9 номінаціях: «Міс Загадковість», «Міс Вишуканість», «Міс Артистичність», «Міс Фотогенічність», «Міс Глядацьких симпатій», «Міс Романтичність», «Міс Чарівність», «Міс Оригінальність», «Міс Граціозність», повідомили у Володимир-Волинській міськраді.
Конкурс був представлений чотирма етапами: «Імітація», «Купальники і бікіні», «Весільна сукня», «Вечірні та коктейлеві сукні».
Крім того, кожна із учасниць – піснею, віршем або танцем розповідали про себе та свої захоплення.
За рішенням журі, до складу якого входили заступник директора Волинського інституту імені Липинського, директор творчої агенції «Майстриня свят» Світлана Жукова, представник управління сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Світлана Банова, представник громадської організації «Рідне місто» Ярослав Матвійчук, головний бухгалтер ДП «Хліб України» Тетяна Николюк, начальник відділу кадрів ПП «Укр-Петроль» Інна Кумецька, перемогу здобула учениця 9 класу загальноосвітньої школи №1 Анна Дубась, яка отримала в подарунок телевізор.
Крім того, їй присуджено й приз глядацьких симпатій.
Усі учасниці конкурсу отримали відповідний титул та цінний подарунок - цифровий фотоапарат.
Титул «Міс Вишуканість» завоювала Юлія Хільчук, «Міс Оригінальність» - Олена Кратюк, «Міс Чарівність» - Іванна Матіюк, «Міс Граціозність» - Катерина Грицюк, «Міс Загадковість» - Яна Гах, «Міс Романтичність» - Каріна Залузська, «Міс Артистичність» - Олена Олексюк, «Міс Фотогенічність» - Оксана Власюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Яяя Показати IP 14 Березня 2011 17:51
А де фотка переможниці??? що ж то за новина така без фотки??? то те саме що розповісти що виграла картина якогось там художника і не показати цієї картини афтару незачот!!!
makar Показати IP 14 Березня 2011 18:06
от справді...на фіга така новина без фоток...
Х_фактор Показати IP 14 Березня 2011 20:41
Фотку страшно показувати
вінстон Показати IP 15 Березня 2011 07:32
отстой!!!!!!!!!!!!!!
Онук Показати IP 15 Березня 2011 12:47
Шкода, що дитина поринає дуже швидко у таке занадто доросле-доросле життя.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Прикріпити файл

Система Orphus