USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.90

На Волині у вересні – знову вибори?

10 Липня 2009 17:45
У Верховній Раді України зареєстрований Проект Постанови про призначення позачергових виборів Прохідського сільського голови Ратнівського району, – повідомляє 9 липня репортер «Волинських Новин».
«На чергових виборах 26 березня 2006 року Прохідським сільським головою був обраний Федоришин Михайло Володимирович. 18 травня 2009 року Федоришин М.В. звернувся з особистою заявою до Прохідської сільської ради про складання ним повноважень сільського голови за власним бажанням.
Питання про складання Федоришиним М.В. повноважень сільського голови було розглянуто на сесії Прохідської сільської ради 26 травня                     2009 року. У зв’язку з цим Прохідська сільська рада порушила перед Верховною Радою України клопотання про призначення позачергових виборів  Прохідського сільського голови», – йдеться у поданні, розміщеному на офіційному веб-сайті парламенту.
Комітет з питань державного будівництва та місцевого самоврядування погодився з пропозиціями Управління по зв’язках з місцевими органами влади і органами місцевого самоврядування Апарату Верховної Ради України щодо позитивного вирішення цього питання. Парламентарі з профільного комітету вважають за доцільне призначити позачергові вибори Прохідського сільського  голови на 20 вересня.
Крім того, рекомендують Центральній виборчій комісії з урахуванням пропозицій відповідної територіальної виборчої комісії визначити обсяг необхідних для цього видатків з бюджету. Уряду пропонують вжити невідкладних заходів для забезпечення фінансування позачергових виборів Прохідського сільського голови. Це мають здійснити за рахунок коштів цільової субвенції з Державного бюджету України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus