USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

На Волині у вогні загинули троє дітей

30 Листопада 2008 10:35
 
О 13:50 29 листопада до служби «01» міста Ковеля Волинської області надійшло повідомлення про пожежу в селі Солотвин Ковельського району. Про це повідомляють «Волинські Новини».
 
Для ліквідації стихії було направлено рятувальників окремого поста селища Голоби Ковельського райвідділу ГУ МНС в області. За інформацією центру пропаганди ГУ МНС у Волинській області, локалізували пожежу о 14:19, а остаточно приборкали її о 15:03.
 
У дерев’яному будинку 24-річного місцевого жителя вогонь знищив речі домашнього вжитку в одній кімнаті, пошкоджено три квадратні метри стіни. Але, на жаль, пожежа не обійшлася лише матеріальними збитками. На місці лиха виявлено тіла трьох загиблих дітей (2008, 2006, 2005 років народження), яких без нагляду залишили дорослі.
 
Причина пожежі з’ясовується. За попередніми даними, до трагедії призвели пустощі дітей з вогнем. На місці події працювала оперативна група ГУ МНС в області.
 
Довідково:
 
Головне управління МНС в області звертається батьків: не залишайте малолітніх дітей без нагляду, адже вони не завжди відчувають небезпеку, а відтак часто стають жертвами пожеж. Забороніть дітям розпалювати печі та наглядати за ними, користуватися побутовими електро- і газовими приладами. Поясніть: забави з сірниками небезпечні!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Родителей в тюрьму Показати IP 1 Грудня 2008 10:05
Но коммент. Оставить новорожденного на попечение двоих детей 2-3 лет от роду мог только полный дебил. Почему законодательство не предусматривает ответственности родителей за подобные фокусы? Сколько уже детей сгорело? Недавно в Николаеве телка пошла бл...овать, оставила полуторагодовалого сына ОДНОГО со включенным обогревателем, пока ее "гуляли", ребенок горел заживо, половину населения этой страны надо стерилизовать, раз уж мозги кастрированы

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus