USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині від повені хочуть врятувати 13 тисяч людей

11 Вересня 2008 17:56
Під час наради з питань будівництва об’єктів у Волинській області, що фінансуються з державного бюджету за програмою «Ліквідація наслідків підтоплення територій в містах та селищах України» навели список тих, на яких проводитимуться відновлювані та захисні роботи. Про це повідомляє 11 вересня репортер «Волинських Новин»
 
В області планується провести реконструкційні роботи на п’яти об’єктах: підсобних територій поля ліквідованої шахти №6 «Нововолинська» поблизу села Жовтневе, водопониження індивідуальних забудов №4 міста Нововолинська, ліквідацію наслідків підтоплення території Старолішнянської селищної ради Іваничівського району, створити систему водовідведення на частині вулиць у Ківерцях та провести очистку ложа Ковельського водосховища від мулових осадів.
 
За словами начальника управління капітального будівництва Волинської облдержадміністрації Олександра Волійка, за державною бюджетною програмою на реконструкцію виділено 4 мільйони 200 тисяч гривень, а з місцевих бюджетів – 607,2 тисяч гривень.
 
Проведені роботи, які закінчаться у наступному році,захистять від руйнівного впливу води близько 13 тисяч людей, 1437 будинків та територію площею 247 гектарів.
 
За словами пана Волійка, по об’єктах відбулися тендери і вже ведуться організаційні підготовчі роботи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus