USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині відкрили пам'ятну дошку політику. ФОТО

28 Червня 2013 14:30
Пам`ятну дошку українському політику, громадському діячеві В`ячеславу Чорноволу відкрили на Волині у День Конституції, 28 червня. Сталося це у Нововолинську.
Ініціатива встановлення пам`ятної дошки належить волинським «рухівцям» разом із представниками УНП та за підтримки міської влади.
Знаходиться дошка на приміщенні міської ради, що розташована на площі Чорновола у Нововолинську. Це місце вибрали невипадково, повідомляють організатори, адже приблизно півроку тому голова Нововолинської міської організації НРУ Сергій Поліщук виступив з ініціативою вшанування видатного героя України саме на цьому місці. Посприяти у втіленні цієї ініціативи попросили міського голову Віктора Сапожнікова. Той не відмовив.
Під час урочистого відкриття пам`ятної дошки, Сергій Поліщук подякував усім, хто долучився до ініціативи й зауважив, що тепер варто подумати про встановлення пам`ятника В`ячеславу Чорноволу в шахтарському місті.







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Штефан, Луцьк Показати IP 28 Червня 2013 16:41
А ще, у Нововолинську, у комунальному озері, у честь дня Конституції виздихала вся риба. У її ж, Конституції України честь, шахтарям не виплачують зарплати. До Дня Конституції у нововолинських садочках і школах підвищили суми поборів і вимагань із батьків... І т.д. Чому "ВН" про це не пишуть?
Forever Autumn до Штефан, Луцьк Показати IP 28 Червня 2013 17:10
Взагалі-то пишуть. Тільки люди інколи не бачать того, чого не хочуть бачити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus