USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На Волині воїни-інтернаціоналісти мають більше пільг, ніж у Казахстані

9 Лютого 2009 12:46
Наявність у волинських воїнів-інтернаціоналістів пільг – наслідок вдалої співпраці влади та Волинської обласної організації Української Спілки ветеранів Афганістану. Таку думку висловив голова організації Григорій Павлович, – повідомляє 9 лютого репортер «Волинських Новин».
 
За словами начальник головного управління праці, соціальних питань та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Володимира Кеца, у 2008 році виділили 20 путівок воїнам-інтернаціоналістам у санітарно-лікувальні заклади. Вдалося оздоровити тринадцять чоловік. Також чотирьом інвалідам війни в Афганістані зробили капітальний ремонт їхнього житла.
 
Крім цього, Володимир Кец похвалився, що, починаючи з 2005 року, систематично зростає сума коштів на фінансову підтримку Волинської обласної організації Української Спілки ветеранів Афганістану. «Якщо у 2005 році ця сума становила одну-дві тисячі гривень, то у 2008-му – шістдесят тисяч», – зазначив чиновник. Однак, за його словами, у бюджеті області на 2009 рік на ці видатки передбачено на п’ять тисяч гривень менше, ніж минулоріч.
 
Голова Волинської обласної організації Української Спілки ветеранів Афганістану Григорій Павлович порівняв підтримку ветеранів у Волинській області та Казахстані. Роблячи висновки, він сказав, що, на відмінну від закордонної держави, наші воїни-інтернаціоналісти та їхні сім’ї мають низку пільг. А це, на його думку, є результатом тісної співпраці організації із владою.
 
Довідково:
 
У Волинській області є понад 3,15 тисячі воїнів-інтернаціоналістів, понад 300 з них – інваліди війни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus