USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині за добу – три смерті на пожежах

10 Жовтня 2008 15:43
За минулу добу на Волині у вогні загинуло 3 чоловіків. Про це 10 жовтня інформує репортер «Волинських Новин».
Повідомлення про пожежу на дачному масиві поблизу села Литовеж Іваничівського району надійшло до вогнеборців о 23.50. Оскільки до найближчої пожежної частини  було кілометрів 35, то дерев’яний будиночок згорів як сірник.
Надзвичайники, прибувши на місце події, ліквідували вогонь. А тіло господаря помешкання вони віднайшли лише приблизно о 1.30, при розборі конструкції будинку.  
Як з’ясувалося пізніше, у вогні загинув 78-річний мешканець Нововолинська, якому і належала дача. Попередня версія виникнення пожежі – несправне пічне опалення.
Інформацію про те, що горить будинок у селі Полапи Любомльщини, вогнеборці отримали 10 жовтня о 7.27. Прибувши на місце лиха, у житловому цегляному будинку пожежники побачили велике задимлення. Тому працювати вони були змушені в апаратах для захисту органів дихання.
Потрапивши у помешкання, де не спостерігалося значного горіння, еменесники знайшли тіла двох чоловіків – господарів будинку. Брати (1956 і 1971 років народження) через необережне поводження старшого з під час куріння в ліжку.
Сусіди розповідають, що чоловіки частенько чаркували. Не обійшлося без алкоголю і напередодні трагедії. До речі, саме тліюча постіль і спричинила задимлення, яке стало причиною смерті братів.
Довідково:
Станом на 10 жовтня із початку 2008-го на Волині під час пожеж загинуло 40 чоловік. Загалом за більш ніж 9 місяців у краї трапилося 584 пожежі проти 678 за цей же період 2007-го.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus