USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині за невиплату зарплат відкривають кримінальні справи. ФОТО

17 Листопада 2008 12:29
Кількість підприємств-боржників з виплат заробітної плати на Волині зростає, хоча загальна сума боргу в області знижується. Про це розповів під час наради у голови Волинської ОДА Миколи Романюка начальник головного управління праці, соціальних питань та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Волинської облдержадміністрації Володимир Кец, – інформує 17 листопада репортер «Волинських Новин».
За словами пана Кеца, у Волинській області станом на 1 жовтня було 27 підприємств-боржників із зарплати. Проте, вже 1 листопада таких підприємств було 35-ть. Борг із зарплатні – вже у восьми районах Волині проти двох у жовтні.
Володимир Кец стверджував, що станом на 1 листопада загальна сума заборгованості з виплати зарплати становила 5,1 мільйонів гривень, проте за оперативними даними цей показник наразі становить 4 мільйони 67 тисяч гривень.
Серед найбільших боржників – ЗАТ «Західпромбуд», де, наприклад, понад сотні працівників відправлені у відпустки за власний рахунок. Також кошти працівникам заборгували на Луцькому картонно-руберойдовому комбінаті, ДП «Волиньвугілля», Дубечнівському керамічному заводі, ПП «Захід», ВАТ «Кульчинський силікатний завод».
А проти Ковельського житлово-будівельного комбінату Ковельською міжрайонною прокуратурою порушено кримінальну справу, адже там заробітну плату не отримують вже три місяці.
З’являються борги з виплати зарплатні бюджетникам. У Старовижівському районі ця сума складає 28,1 тисячі гривень, а у Горохівському районі – майже 10 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus