USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині за вихідні – 5 ДТП

13 Липня 2009 10:53
На дорогах Волині за вихідні сталося 5 ДТП, у яких травмувалося п’ятеро осіб. Про це 13 липня повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує сайт УМВС України у Волинській області, 11 липня на автодорозі Ковель-Камінь-Каширськ, поблизу села Тойкут, водій автомобіля Газ-53, який належить ТзоВ, ковельчанин Василь Р. 1961 року народження, рухаючись в напрямку міста Ковеля по головній дорозі в селі Тойкут Ковельського району, здійснив наїзд на велосипедистку – ковельчанку Яну Ш. 1998 року народження, яка раптово виїхала на перехрестя. Внаслідок ДТП велосипедистка отримала тілесні ушкодження, доставлена в реанімаційне відділення ковельської ЦРЛ.
Також 10 липня поблизу села Коршовець Віктор Г., 1990 року народження, житель села Коршовець Луцького району, керуючи мотоциклом «Іж-Планета» під час здійснення маневру розвороту не переконався в безпеці руху допустив зіткнення з автомобілем «Хамер» під керуванням лучанина Степана М., 1951 року народження. Внаслідок ДТП Віктор Г. з тілесними ушкодженнями госпіталізований в ЦРЛ.
Окрім того, 11 липня, приблизно о 02.30 в селі Ставки Турійського району львів’янин Володимир К., 1970 року народження, керуючи автомобілем Сherry tiggo виїхавши на смугу зустрічного руху здійснив зіткнення із автомобілем Оpel- vectra під керуванням Олександра Л., 1962 року народження, жителя міста Чернігова. Внаслідок ДТП з тілесними ушкодженнями госпіталізований в ЦРЛ.
Також 11 липня на автодорозі поблизу села Копачівка Рожищенського району водій мопеда «Вайпер» Володимир Б., 1984 року народження, житель села Кременець, скоїв зіткнення з автомобілем «Ваз 2101» під керуванням Андрія С., 1987 року народження, жителя села Уляники, у результаті чого водій скутера Володимир Б. з тілесними ушкодженнями доставлений в ЦРЛ.
У неділю, 12 липня, на автодорозі поблизу села Крухничі локачинського району Борис К., 1969 року народження, житель села Скобелка, керуючи автомобілем «Ваз 2101» скоїв зіткнення із скутером під керуванням Олександра Я., 1976 року народження, жителя села Защитів. У результаті ДТП Олександр Я. з тілесними ушкодженнями доставлений в ЦРЛ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus