USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині за зиму «розтанули» сотні дорожніх знаків

25 Березня 2009 15:18
Волинська влада стурбована станом автошляхів на терені області. Про це йшлося сьогодні, 25 березня, під час наради у заступника глави ОДА Василя Дмитрука, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
За словами начальника головного управління промисловості та розвитку інфраструктури ОДА Миколи Кучеренка , «зараз погода дуже псує дороги». Пан Кучеренко розповів, що жителі районів скаржаться на стан доріг, а перевізники часто відмовляються їздити до сіл. Окрім того, на деяких дорогах спостерігається значне підтоплення.
Микола Кучеренко додав, що зараз дорожники займаються збором сміття по узбіччях, а також встановленням дорожніх знаків. Їх, як зазначив чиновник, за зиму зникло аж 800. «Ситуація незрозуміла – де ті знаки поділися», – зізнався пан Кучеренко.
Також серед турбот дорожників – облаштування автобусних зупинок. За словами Миколи Кучеренка, наразі потрібно облаштувати 450 зупинок.
Крім того, приміщення відділень зв’язку – у не дуже доброму стані, – зазначив пан Кучеренко.
Посадовець бідкається, що служба автодоріг категорично не погоджується бути замовником ремонту комунальних шляхів.
Натомість, за словами Василя Дмитрука, позитивно вирішується питання переведення на баланс служби доріг тих шляхів, які прилягають до магістралей державного значення.
Пан Дмитрук зазначив, що в нинішніх погодних умовах «дороги призодять в неприглядний стан». Заступник голови ОДА вважає, що на них потрібно провести елементарний ремонт, грейдерування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 25 Березня 2009 17:42
Як завжди - сніг розстав і змив асфальт з "доріг"...
Анонім Показати IP 25 Березня 2009 21:49
Останнім часом почастішали випадки, коли знаки нищаться або викрадаються водіями, які "попалися" за цей знак і влетіли на не маленький штраф.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus