USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині знову готуються до визначення найкращих адміністрацій

14 Липня 2009 19:18

На Волині відбулося засідання Громадської експертної групи щодо проведення Всеукраїнського конкурсу «Приязна адміністрація». Про це 14 липня інформують «Волинські Новини».
 
З метою виявлення та поширення кращого досвіду роботи органів виконавчої влади з громадськістю, заохочення і стимулювання органів виконавчої влади, що надають послуги на високому професійному рівні, в області з 1 вересня по 15 грудня буде проходити Всеукраїнський конкурс «Приязна адміністрація», положення про проведення якого затверджене постановою Кабінету Міністрів України. Отож, 13 липня на Волині пройшло засідання Громадської експертної групи при Управлінні державної служби Головдержслужби у Волинській області, на якому обговорювалися питання щодо форм анкет із проведення вищезазначеного конкурсу.
 
Присутні члени експертної групи ознайомилися із проектами анкети учасника конкурсу, анкети споживача послуг та внесли відповідні пропозиції щодо їх доопрацювання. Ураховуючи досвід минулорічного конкурсу, це дасть можливість отримати достовірну та детальну інформацію про якість надання місцевими державними адміністраціями послуг споживачам, а також об’єктивно визначити найкращі з них. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
захар беркут Показати IP 15 Липня 2009 02:05
ось чим у нас займається головдержслужба... розробляє анкети, проводить конкурси та заробляє гроші на лекціях в НМЦ... запитайье у малиновського, що він конкретно зробив для того щоб існуючі державні службовці могли нормально працювати, достойно заробляти?? де результат його роботи??? приязна адміністрація - що це таке ???? кому це потрібно і що саме головне - хто від цього виграє та які результати цієї ЄРУНДИ??? прогнило все і смердить... що ви крайнього зробили чим живете, ви, дебіли? де вибачили знання? так, хапали навмання... бо ви знаєте прекрасно, там де ви, там ніде впасти...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus