USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині з'ясовують, чому у водоймі загинула вся риба. ФОТО

28 Червня 2013 15:35
Причини масового мору риби у міській водоймі у Нововолинську поки невідомі.

Про це йдеться на Нововолинському інформаційному порталі.

Нагадаємо, днями на міському озері Нововолинська зафіксували масовий мор риби. Влада заборонила купатись щонайменше 10 днів. Ветеринарна служба та санепідемстанція з'ясовують причини загибелі риби. Рибу з озера також не можна вживати, поки не зроблять відповідні експертизи.

Що кажуть очевидці
Очевидці стверджують, що раки, жаби, риба та інші водяні мешканці громадської водойми почали масово покидати водойму.

Деякі із місцевих рибалок кажуть, що перед тим, якісь люди, щось таки сипали у воду із човнів. Проте, назвати когось, відмовляються.

Озеро знаходилось без води протягом декількох років. Там паслися кози і корови. Припускають, що на дні водойми у той час могли закопати отруйні речовини, наприклад, пестициди чи гербіциди, залежалий дуст.

У результаті аналізів встановили критично низьку кількість розчиненого у воді кисню. Офіційних версій рибомору поки що не оприлюднили.











Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus