USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

На волинському рибгоспі заборонили низку робіт

29 Травня 2009 16:06
Держгірпромнагляд заборонив виконання 11 видів робіт у ВАТ «Волиньрибгосп». Про це 29 травня інформують «Волинські Новини».
 
Посадові особи теруправління Держгірпромнагляду по Волинській області провели комплексну перевірку стану промислової безпеки та охорони праці у структурних підрозділах ВАТ «Волиньрибгосп». Як повідомили у прес-службі Держгірпромнагляду по Волинській області, за результатами перевірки заборонено виконання 11 видів робіт.
 
Під час перевірки у структурних підрозділах підприємства виявлено низку порушень нормативно-правових актів із питань охорони праці. На підприємстві не виконуються вимоги Положення про безпечну експлуатацію виробничих будівель і споруд, не призначено наказом комісію з обстеження об’єктів виробничого призначення. Чергові огляди будівель і споруд не проводяться згідно з графіком.
 
Окрім того, працівники товариства не повною мірою забезпечені нормативною документацією з питань охорони праці. Не розроблено програму стажування працівників, зайнятих на роботах підвищеної небезпеки. 
 
За ці та інші допущені порушення нормативних актів із питань промислової безпеки та охорони праці до адміністративної відповідальності притягнуто 4 посадові особи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus