USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На волинському телебаченні з’явилася ще одна православна передача

9 Червня 2009 18:23

Із благословення керуючого Волинською єпархією УПЦ митрополита Луцького і Волинського владики Ніфонта у Волинському телевізійному просторі з’явилася ще одна православна телепередача – «Благодатна купель», котра виходить на телеканалі «Аверс». Про це 9 червня повідомляють «Волинські Новини». 

Як інформує прес-служба Волинської єпархії УПЦ, донині лише на Волинському телебаченні виходив тележурнал «Дзвони Волині». Цікаво, що автору й ведучому обох телепередач та творчому колективу вдалося по-новому представити свою роботу. 
«Благодатна купель» не схожа на «Дзвони Волині», має свій стиль і свою форму подачі. У ній є і слово пастиря, з яким виступає владика Ніфонт, відповідаючи на запитання людей, яких журналісти запитують на вулиці, є справді захоплюючі сюжети про історію волинських храмів та їхніх настоятелів, відкрита і «Недільна школа», у якій не лише дітки, а й чимало дорослих вчаться розуміти суть Православ’я.        
Довідково:
«Дзвони Волині» свого часу не змінили: уже шість років о 16.30 по неділях (повтор по Волинському ТБ о тій же порі у понеділок). А «Благодатна купель» читає своїх вдячних глядачів теж по неділях о 17.00 (повтор у понеділок о 21.00). 
Також на Волинському радіо започатковано духовну передачу «Православне слово», котра виходить щонеділі о 18.30.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Михайло Наход Показати IP 9 Червня 2009 21:02
Щось підозріло часто Українська православна церква МОСКОВСЬКОГО ПАТРІАРХАТУ почала зявлятись у медіа-просторі. Можливо хтось підкаже чому? На думку спадають лише три варіанти: 1) Церква справно платить гроші (можливо свої, можливо московські)за свої матеріали; 2) До цієї церкви прихильно ставляться власники ЗМІ; 3) Через те, що інші церкви не наважуться так агресивно освоювати медіа-простір.
Анонімо Показати IP 9 Червня 2009 21:55
ще одна фігня в ефірі волинського телебачення, воно і без того "цікаве"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus