USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На загальних рахунках Рожищенського райбюджету три гривні

30 Жовтня 2008 15:13
За словами начальника фінансового управління Рожищенської РДА Володимира Івашина, «нині на загальних рахунках районного бюджету залишилось три гривні. Такого у нас ще не було». Про це він сказав під час колегії Рожищенської райдержадміністрації, – 30 жовтня інформує репортер «Волинських Новин».
У своєму звіті начальник фінуправління розповів, що зведений бюджет району по прибутках за 9 місяців виконано на 100,9%, на 104,6%  – власним прибуткам (це приблизно 8 мільйонів гривень), місцевий бюджет виконали на 101,8%, сільський – 111,8%, районний – на 104,9%. Проте з розрахунками не впоралися 14 бюджетів. В основному їхні борги – через несплачені земельні податки.
Доповідаючи про підсумки виконання бюджету району за 9 місяців 2008 року, Володимир Івашин зауважив, що така ситуація призведе «на 1 грудня до боргу по зарплатах та невиплат за енергоносії». «Нині на загальних рахунках районного бюджету залишилось три гривні. Такого у нас ще не було», – сказав пан Івашин і додав: «Сільські голови не дуже печуться за таку ситуацію надходжень до бюджету».
Натомість голова Рожищенської РДА Володимир Войтович сказав, що «сіяти сумніви не можна. Працюймо так, щоб боргу не допуститити». «Я просто нагадав. Станом на 10-15 листопада навпроти усіх рад має бути нуль заборгованостей», – наголосив пан Войтович.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 30 Жовтня 2008 15:44
Це видання те і робить що обливає брудом Рожищенський район, нема більше про що писати? Озирніться люди, що в країні робиться!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus