USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Замковій – все ще торгують. Незаконно. ФОТО

2 Серпня 2012 15:56
Попри заборону, територію вулиці Замкової «окупували» торговці зі Старого ринку.

Під час засідання громадської ради при Луцькому міському голові 1 серпня начальник міського відділу з питань торгівлі та сфери послуг Наталія Рибай розповіла, що нині у Луцьку є 19 діючих ринків ‒ як спеціалізованих, так і змішаного типу. З них ‒ 8 торгують сільськогосподарською продукцією.

Чиновниця повідомила, що нещодавно експерти перевіряли два найбільших ринки у Луцьку – Центральний і Завокзальний.

З її слів, на Центральному ринку вже «все в порядку» із вулицею Замковою. Мовляв, тепер там спокійно може проїхати спецтранспорт.

Рибай зауважила, що вулиця Замкова – не є територією ринку. «Там торгівлю проводити заборонено», ‒ підкреслила чиновниця.

За її словами, відсутність торгівлі там контролює муніципальна поліція.

Натомість в обідню пору 2 серпня кореспондент «ВН» перевірив, чи торгують на Замковій. Схоже, спецтранспорт, за необхідності, там таки проїде, але торгівля, попри заборону, ведеться.

Здебільшого це ‒ продаж овочів, фруктів та навіть птиці.







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Кіндрат Показати IP 2 Серпня 2012 16:52
а де ще людям торгувати, все і скрізь поприхватизовували
директор ринку Показати IP 2 Серпня 2012 17:32
вася мент іх там кришуе тих бариг
Юра Показати IP 2 Серпня 2012 18:15
Минулорічне розслідування з цієї теми... http://4vlada.com/investigations/8220
Маня до Юра Показати IP 3 Серпня 2012 10:09
Юрію, а Ви впевнені що лучан потрібно захищати від стихійної торгівлі? Закон економіки говорить: є потит, зявляється пропозиція і навпаки.Якби лучани не йшли на той стихійний ринок, бо там дешевше і за нашу зарплату/пенсію можна дозволити собі купити на 1-2 дешевше ніж в супермаркеті, то і продавців там не було з продукцією, бо їм би це було невигідно. Чи може пластилінові помідори в супермаркеті від яких так і тхне хімією корисніші ніж домашні з грядки, які продає бабця???
Прокуратура Показати IP 3 Серпня 2012 09:08
Все ще валютники стоять по ринкам і біля ЦУМу 20 років і що?
покупець Показати IP 3 Серпня 2012 10:01
овочі і фрукти там нікому не заважають, люди звикли там купувати, дешево, нормально. а от той курячо-гусячий базар звідти могли б і прибрати а то розвели курника, сморід що пройти неможливо.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus