USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

На зовнішніх тестах фіксуватимуть почерк школяра

6 Листопада 2008 11:19
Цього року кожен потенційний абітурієнт буде самостійно відправляти свою реєстраційну картку в Регіональний центр оцінювання якості освіти. Про це 6 листопада повідомляють «Волинські Новини».
За інформацією Освітнього порталу, у цій картці буде зафіксований приклад почерку її власника і його розпис, що дозволить при необхідності ідентифікувати почерк учасника тестування. Про це розповів директор Українського центру оцінювання якості освіти (УЦОЯО) Ігор Лікарчук.
За його словами, кожен абітурієнт буде мати свою інтернет-сторінку з кодом доступу на сайті УЦОКО. На ній розміщатиметься персональна інформація абітурієнта, туди ж надсилатиметься запрошення для проходження тесту.
Крім того, на цій сторінці відображатимуться й результати зовнішнього оцінювання конкретного учасника. При цьому майбутній абітурієнт може один раз на своїй сторінці змінити персональні дані або взагалі її заблокувати.
Результати пробного тестування не будуть перевірятися певними особами, його результати учасники тестів визначать самі, повідомив Ігор Ликарчук. За його словами, кожен учасник тестування одержить кодифікатор з відповідями на кожне запитання тесту, завдяки якому самостійно визначить правильність своїх відповідей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
злидень Показати IP 6 Листопада 2008 12:19
А відбитки пальців брати не будуть? Сітківку ока не скануватимуть?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus