USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Волинська фірма виграла 88 мільйонів на паливо для Нацполіції

15 Березня 2016 15:51
Групою «Континіум» після смерті Ігоря Єремеєва керують його партнери Петро Димінський, Сергій Лагур та Степан Івахів. Національна поліція України 3 березня уклала угоду на постачання палива на 88,08 мільйонів гривень з ТОВ «Нафтотрейд Ресурс, яка зареєстрована у Луцьку.

Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель», - пише видання «Наші гроші».

За результатами торгів на електронному майданчику «Прозорро», поліція отримає бензин А-92 по 15,82 грн/л, А-95 – по 16,17 грн/л.

По одному з чотирьох лотів у переможця було два конкуренти – ТОВ «Техойл – Рітейл» і ТОВ «Технологічна Паливна Компанія», по двум лотам – тільки ТОВ «Прем’єр-Ліга», по ще одному лоту – конкурентів не було.

Фірма «Нафтотрейд ресурс» створена вже десять років тому, але тендери почала вигравати лише в останні дні.

Окрім торгів Нацполіції компанія виграла кілька незначних підрядів у Хмельницькій та Київській області.

ТОВ «Нафтотрейд ресурс» зареєстровано у Луцьку на вулиці Кременецька, 38, де також прописані низка фірм з групи «Континіум», у тому числі ТОВ «Вог рітейл», яке останніми роками було монопольним постачальником Міністерства внутрішніх справ.

З січня цього року засновником «Нафтотрейд ресурсу» є Юрій Йоржик, який також очолює місцеве ТОВ «Ойл карт центр». До нього засновниками фірми були Віктор Леуш та Валентин Цьось.

Віктор Леуш є міноритарним акціонером «Банку інвестицій та заощаджень», який належить власникам групи «Континіум» Степану Івахіву, Сергію Лагуру, Сергію Корецькому, Петру Димінському та Євгену Єремеєву – брату покійного лідера «Континіуму» Ігоря Єремеєва.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Вася Показати IP 15 Березня 2016 18:16
математика проста: 95 бензіну в Україні не має. бодяга з 92 на 95 вартує при такій кількості 2 млн грн,, рахуєм далі, бензин покійного Еремеєва з Чечні-контрабас, без податку, так "чорне" паливо прокручує держбюджет.А ще з 88 млн 33% з бензину та 21% дизпалива податок на ремонт та утримання доріг, це пиблизно 24 млн грн., а скілки виділив кабмін на ремонт доріг, пам'ятаемо? з бюджету в 2016 буде виділено 106 млн грн...(((( таких держ організацій як поліція, мчс, екологи,екстренна допомога, т.д.і т.п плюс купівля палива фізособами, на утримання дорвг має вийти не 106 млн , а 11600000000, що далі казати???????
автору статті Показати IP 15 Березня 2016 20:07
Ви написали як прокурор дєло під заказуху. Як би ви співали про тендер коли б виграла фірма в чора зареєстрована і з уставним капіталом тисяча гривень, а взавтра вона була б визнана банкрутом. А так бачимо фірму яка десять років на ринку. Іроніі дєшовоі я не бачу. А статтю вам заказали ті хто хотів але програв. І не думайте що я там працюю, я просто прочитав вашу статтю І не зміг висловитись на явну заказуху.
Кейт Показати IP 15 Березня 2016 20:23
Участники тендера- повязанные юридические лица. Старая Схема, те же лица! А полиция, когда оправдает надежды налогоплательщиков?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus