USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

НАБУ оголосила в розшук «слугу» Кузьміних, якого затримали на хабарі

3 Лютого 2022 15:00
НАБУ оголосило у розшук народного депутата від «Слуги народу» Сергія Кузьміних.

Про це повідомляють на сайті відомства.

3 лютого 2022 року Національне бюро оголосило в розшук народного депутата України, викритого на одержанні 558 тис. грн неправомірної вигоди. Рішення ухвалено через систематичну неявку підозрюваного на виклики правоохоронних органів, відсутність його за місцем проживання, переховування від детективів НАБУ.

Нагадаємо, «слугу народу» Кузьміних 28 січня 2022 року викрили після одержання 558 тисяч гривень хабара.

Генпрокурорка Ірина Венедіктова підписала підозру народному депутату із «Слуги народу» Сергію Кузьміних.

Читати ще: Як «слуга» Кузьміних домовлявся про хабар: опублікували оперативне відео

Хоча підозрюваного належним чином повідомили заздалегідь про дати, час та місце запланованих процесуальних дій, повістки про виклик народний обранець проігнорував.

31 січня 2022 року захисник нардепа повідомила по телефону слідству, що наразі депутат знаходиться у закладі охорони здоров’я та на виклик не прибуде. Однак ані сам нардеп, ані його захисник відмовляються повідомити слідство про заклад охорони здоров'я, в якому начебто перебуває підозрюваний.

Таким чином дії підозрюваного щодо ухилення від явки та неповідомлення про місце свого знаходження носять характер переховування від органів досудового розслідування, таким чином є безумовною підставою для оголошення його у розшук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus