USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Генпрокурор підписала підозру затриманому на хабарі нардепу зі «Слуги народу»

31 Січня 2022 18:09
Генпрокурорка Ірина Венедіктова підписала підозру народному депутату із «Слуги народу» Сергію Кузьміних, якого 28 січня затримали на одержанні хабара в півмільйона гривень.

Про це Венедіктова повідомила на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Депутат підозрюється у скоєнні злочину з використанням своїх службових повноважень і впливу. Йдеться правопорушення у сфері медицини... Підозра мною підписана. Далі своє слово скаже суд», – написала генпрокурорка.

Венедіктова висловила прикрість, що особа, «брат якої вершив подвиги в ім’я нашої держави і її громадян, оступилася».

Як повідомляли, 28 січня правоохоронці затримали депутата від «Слуги народу» Сергія Кузьміних під час одержання хабара у 558 тис. грн.

За інформацією слідства, депутат отримав кошти за сприяння в укладенні контрактів між приватними компаніями і лікарнею у Житомирській області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Василь Показати IP 31 Січня 2022 18:35
Одні відколюються,другі-під підозрою.Осінь,потім зима-зелене листя вже гниє.Хоча воно з самого початку було гнилувате.Діагноз встановив ще лікар Комаровський-лоханулись!!!!Українці хотіли Голобородько-отримали."Бачили очі,кого вибирали.........."

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus