USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

НАБУ перевірить 100 млн, які внесли за Насірова

17 Березня 2017 13:18
Національне антикорупційне бюро України перевірить кошти, які були внесені як застава за відстороненого главу ДФС Романа Насірова.

Про це прес-служба НАБУ інформує у Фейсбук.

Зокрема, бюро хоче перевірити законність походження цих коштів, тож детективи НАБУ направили відповідний запит до Державної служби фінансового моніторингу України.

Заставу Насірова також прокоментував в кулуарах Верховної Ради народний депутат Антон Геращенко, передає Еспресо.TV.

«Хочу нагадати, що Насіров вказав у своїй декларації 60 млн гривень. Його тесть є співвласником однієї з найбільших будівельних компаній», - сказав Геращенко.

Нардеп вважає, що тому сім’я Насірова зможе пояснити 100 млн гривень, які були внесені як застава.

Нагадаємо, Насірова випустили на волю під заставу в розмірі 100 млн грн. Гроші за нього внесла його дружина Катерина Глімбовська. Відповідаючи на запитання, звідки гроші, Насіров обмовився, що, мовляв, краще в він сидів у слідчому ізоляторі й доводив свою провину.

Насірова підозрюють у зловживанні службовим становищем та розкраданні державних коштів у сумі понад 2 млрд грн. Слідство вважає, що Насіров, діючи в інтересах депутата Онищенка, в рамках «газової справи» безпідставно надавав ряду підприємств можливість податкових зобов'язань у розстрочку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ВОВК Показати IP 17 Березня 2017 14:05
Ну перевірить НАБУ і що далі,та для нього сто мільйонів це як простому смертному в магазин сходити.
анонім Показати IP 17 Березня 2017 14:21
звичайно пояснить...все нажито непосильним трудом
ку-ку Показати IP 17 Березня 2017 14:29
теща продала корову

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus