USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

НАБУ проводить обшуки в Нацгвардії

14 Травня 2019 15:20
Детективи Національне антикорупційне бюро України здійснюють обшуки у деяких службових осіб Національної гвардії в рамках розслідування корупційної схеми з нерухомістю.

Як повідомляється на сторінці НАБУ у Facebook, детективи бюро здійснюють обшуки за місцем роботи та проживання окремих службових осіб Нацгвардії України, а також в офісах низки приватних компаній. "Слідча дія санкціонована і проводиться в ході розслідування корупційної схеми з нерухомістю, в результаті якої Головне управління Нацгвардії України, за версією слідства, втратило активи на 81,64 млн грн", - заявили в НАБУ.

Попередня правова кваліфікація злочину - ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем в особливо великих розмірах).

Розслідування зазначених фактів НАБУ здійснюють із грудня 2017 року. Обшуки здійснюються під процесуальним керівництвом прокурорів CАП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus