USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

НАБУ проводить обшуки в Міністерстві культури

17 Грудня 2020 16:16
Слідчі Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) сьогодні, 17 грудня, проводять обшуки в Міністерстві культури. Обшуки проходять у справі про видачу дозвільних документів в 2019 році, коли Мінкульт ще не був створений.

Про це повідомили в пресслужбі Мінкульту, пише РБК-Україна.

Обшуки проходять в приміщенні Мінкульту, а також в директораті кульутрного спадщини і музеїв.

«Кримінальна справа, в рамках якої проводяться слідчі дії, стосується видачі документа дозвільного характеру в 2019 році – тоді Мінкульт ще не було створено. Міністерство готове максимально сприяти розслідуванню цієї справи, співпрацювати зі слідством, допомагати з’ясовувати всі обставини, щоб законність восторжествувала», – повідомили в міністерстві.

Нагадаємо, в кінці листопада відбулися чергові обшуки в Національному музеї Революції гідності. Тоді проводилася експертиза будівництва музею.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Это прачечная? Показати IP 17 Грудня 2020 20:30
Чтобы деньги отмывать.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus