USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

НАБУ «штормить» Луценка через сина, - ЗМІ

17 Листопада 2017 12:11
Відкриття провадження проти генпрокурора Юрія Луценка пов’язане з тим, що генпрокурор не вніс до декларації інформацію про придбання паркомісць у Києві його сином, який, за неофіційною інформацією, разом з ним не проживає 1,5 року, а, відповідно, й не має фігурувати в декларації генпрокурора.

Про це повідомляє ТСН.ua з посиланням на власні джерела.

Нагадаємо, 17 листопада НАБУ відкрило кримінальне провадження проти генерального прокурора Юрія Луценка. Відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено 30 жовтня 2017 року на виконання рішення Солом'янського районного суду Києва. Наразі досудове розслідування триває, про підозру нікому не повідомлялося.

За даними ТСН.ua, кримінальне провадження відкрите за фактом купівлі Олександром Луценком, старшим сином Юрія Луценка, паркомісць у Солом'янському районі Києва в 2017 році.

Однак, за неофіційною інформацією, Олександр останні півтора року не проживає зі своїми батьками в одному помешканні. Тому генпрокурор Юрій Луценко не мав вносити цю інформацію до своєї декларації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus