USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Набули чинності нові правила авіаподорожей до США: що слід знати українцям

27 Січня 2021 08:15
26 січня 2021 року запрацювали нові правила авіапольотів до США з відповідними карантинними обмеженнями через COVID-19. Вони стосуються всіх, безвідносно до громадянства чи країни проживання мандрівника.

18 січня тоді ще президент США Дональд Трамп скасував частину обмежень на в’їзд до США. Зокрема дозволив польоти з країн Європи Шенгенської зони, з Великої Британії, Ірландії та Бразилії, пише 24 канал.

І хоча у Байдена, інавгурація якого відбулася 20 січня, пообіцяли цей указ Трампа скасувати, поки що цього зроблено не було. Натомість Білий дім запровадив нові правила для мандрівників, які приїжджають до США авіатранспортом.

Нові правила авіаподорожей до США

У посольстві України у США розповіли, що з 26 січня нові правила авіаподорожей до США набули чинності. Ці правила передбачають таке:

У кожного старшого за 2 роки мандрівника обов’язково повинен бути негативний тест на COVID-19.

Цей тест не може бути зроблений раніше, аніж за 3 доби (72 години) до запланованої подорожі.

Документ на підтвердження тесту пасажир повинен надати авіакомпанії – на папері, або в електронній формі.

Важливо: якщо людина була інфікована коронавірусом, вона має надати довідку про одужання та дозвіл лікаря чи органу охорони здоров’я на здійснення подорожі.

Влада США також рекомендує тим, хто приїхав до США здати тест на COVID-19 повторно – на 3-5 день після прильоту. І щонайменше 7 днів перебувати на самоізоляції вдома (або 10 днів, якщо повторний тест не робили).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus