USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Екс-головнокомандувач НАТО пропонує обмежити усім росіянам в'їзд до США

5 Травня 2019 10:26
Колишній верховний головнокомандувач Об’єднаними збройними силами НАТО в Європі адмірал Джеймс Ставрідіс в своїй статті для журналу Time запропонував ввести нові санкції проти Росії, повідомляє УНН з посиланням на матеріал.

Серед заходів, наведених ним – «ширші обмеження на поїздки для російських громадян, які прагнуть приїхати до Сполучених Штатів з будь-якою метою».

«Є інші форми відповіді, особливо з урахуванням того, що, як визнав сенатор Марко Рубіо, в конгресі, схоже, спостерігається «втома від санкцій», – додав він. На думку екс-головнокомандувача НАТО, Вашингтон може «як відкрито, так і таємно підтримувати окремих людей і групи в Росії», які прагнуть до демократії.

Ставрідіс вважає, що США не слід обмежуватися заходами, що стосуються російського бізнесу. Він пропонує поширити санкції на спортивні команди з Росії, музичні колективи і дипломатичні делегації, а також ввести конкретні санкції проти «ключових лідерів в Росії, аж до Путіна і включаючи його».

Крім того, на думку екс-головнокомандувача НАТО, США слід відмовитися від співпраці з Росією з низки міжнародних проектів, включаючи відновлення Сирії і регулювання цін на нафту.

Як вважає відставний адмірал, обмежувальних заходів, що нині існують, не достатньо, оскільки вони зачіпають відносно невелику групу росіян і «не привертають увагу» президента Володимира Путіна.

«Без сумніву, ми постраждали від прямого удару в серце нашої демократичної системи з боку росіян – і, без сумніву, ми відповіли мало чим, не рахуючи кількох символічних жестів», – заявив Ставрідіс, коментуючи висновки доповіді спецпрокурора Роберта Мюллера, присвяченого розслідуванню можливого втручання Росії в американські вибори в 2016 році.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus